Accessoires
07 februari 2006 - Ron Smeets

Nano nu ook in 1GB versie

Veel ruchtbaarheid hebben ze er dit keer niet aan gegeven, maar daarvoor was het nieuws dat de iPod Nano nu ook verkrijgbaar is in een 1GB versie ook niet ‘shocking’ genoeg.

Wel goed nieuws voor diegenen die 209 of 259 Euro voor de 2 of 4 Gieg versies toch nog te duur vonden in verhouding tot andere MP3 spelers die zoal te koop zijn. Bovendien een extra reden om de overvloed aan fake-iPods verder uit de markt te prijzen.

De 1 GB Nano kost 159 Euro en is in de winkel te koop of bij de Apple Store online te bestellen.Gerelateerde links:
24-karaats iPod look-a-like
Weer een Chinese Nano (zucht)!
Nog een Nano kloon
Nog een Apple 'HobbyBob' ripoff
Turkse iPod's gespot
Maak je eigen 200 Gig Nano
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.