Accessoires
06 januari 2006 - Ron Smeets

Nano look-a-like's van SanDisk

We kennen SanDisk toch vooral van de flash geheugenkaarten in allerlei smaken en kleuren.

In Las Vegas introduceren ze deze dagen enkele MP3 spelers die we toch wel in de Nano look-a-like categorie mogen onderbrengen, zeker de Sansa E200.

Natuurlijk heeft SanDisk er wel voor gezorgd dat haar players voorzien zijn van een memory card slot zodat de capaciteit van de Sansa E200 en C100, die met modellen van 1 tot 6 Gb toch al niet de kleinsten zijn, makkelijk uit te breiden is.

Verder zijn beide MP3 spelers ook nog voorzien van een FM Tuner. De C100 is de kleinste van de twee en gaat, afhankelijk van de geheugencapaciteit tussen de 120 en 170 dollar kosten. Voor de E200 moet je iets meer reserveren, tussen de 200 (voor de 2Gb versie) en 300 (6Gb) dollar. Meer foto's :

De C100

en de E200

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.