Toestellen
31 januari 2007 - Ron Smeets

Namaak W950i op eBay

Op eBay is deze namaak versie van de Sony Ericsson W950i te koop. Op het eerste gezicht lijkt de Langxin M902 nog wel op het toestel dat door Sony Ericsson ontworpen is, maar dat komt vooral door de kleuren van de toetsen en het frontje.

De aanbieder heeft er 10 op voorraad en de huidige prijs staat op ongeveer 132 pond (198 Euro). Voor dat geld krijg je niet alleen de namaak-Sony Ericsson, maar ook nog een 512Mb geheugenkaart en een Bluetooth headset.

Dit soort lokkertjes hebben ze wel nodig om het toestel nog enigszins verkocht te krijgen, want de overige specs vallen vies tegen: 1MP cam, dualband GSM, 176x220 pixel kleurendisplay en een heel goedkoop stylo-tje die je niet in het toestel kunt opbergen en dus binnen no-time kwijt zult raken!

Via: eBayGerelateerde links:
Fake Nokia 7380 op eBay
Sony Ericsson W950i op de Apple Expo
Fake W800i uit Maleisie
Foto's nieuwe Sony Ericsson op Chinese site
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.