Toestellen
07 november 2010 - Ron Smeets

Namaak PSP Phone gespot

De afgelopen twee weken zijn de geruchten omtrent een eventueel op komst zijnde PSP (PlayStation) Phone weer opgelaaid. Diverse bronnen claimen over informatie te beschikken dat Sony Ericcson het toestel toch echt op de markt gaat zetten. Officieel is daar nog niets over bekendgemaakt door Sony (Ericsson).

Natuurlijk zitten de Chinese namakers ook niet stil en dus duiken nu ook de namaak PSP Phones (weer) op. Hieronder staat er eentje.

Dit toestel zou zo'n 45 Euro gaan kosten, in China natuurlijk. De specs, voor zover bekend, bevatten onder andere dual SIM support, een 2 megapixel camera, 3.5 inch touchscreen display, VGA front camera, 3.5mm audio aansluiting, miniUSB poort en, volgens mij, een fake versie van Android 2.1.

PSP-Phone-Fake-0611-b PSP-Phone-Fake-0611-e PSP-Phone-Fake-0611-c PSP-Phone-Fake-0611-d

Nog meer foto's kun je hier vinden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.