Toestellen
17 januari 2011 - Ron Smeets

Namaak BlackBerry Storm

Enkele dagen geleden kondigde de Chinese overheid aan strenger te gaan optreden tegen de vele illegale namaak toestellen die dat land voortbrengt. Welnu, hier is er weer eentje waar ze zich op kunnen stukbijten ;-)

Wat je ziet is een fake BlackBerry Storm. De Chinese namakers hebben het toestel uitgerust met een 'normaal' touchscreen display (geen SurePress dus), wat op zich een verbetering is. Verder hebben ze ook bedacht dat er een trackball op moest zitten.

Andere specs die deze namaak Storm meegekregen heeft zijn GPS, WFi, dual SIM, 2GB geheugen, multimedia speler (MP3 / MP4) een camera met LED flitser en een analoge TV ontvanger. Het toestel is op eBay te vinden voor een prijs van ca. 85 Euro. BB-Storm-Fake-1701 BB-Storm-Fake-1701-a BB-Storm-Fake-1701-b Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.