Nieuws
19 november 2008 - Redactie MobileCowboys

Nakko beheert mobiel interet portal Telfort

PERSBERICHT - Naast de succesvolle gratis mobiele content site NAKKO.com begeeft Nakko zich nu ook op het terrein van mobiele portal bouw en beheer. Telfort klanten kunnen met hun mobiele telefoon via de nieuwe mobiele startpagina wap.telfort.nl zeer eenvoudig de weg vinden naar allerlei informatie diensten en exclusieve content.

De nieuwe portal is een logische stap volgens Rogier Brouwer van Telfort. Klanten willen niets betalen voor een mobiele startpagina, maar wel eenvoudig toegang tot het laatste nieuws, het weer en verkeersinformatie. Met honderdduizenden bezoekers per maand, waaronder een groot aantal klanten van andere operators, is het een enorm succes.

Volgens Len Clabbers van Nakko biedt de samenwerking met Telfort een erg goede kans voor Nakko om te laten zien hoe leuk mobiel internet kan zijn. Het gebruiksgemak voor de gebruiker heeft een belangrijke rol gespeeld bij het hernieuwde ontwerp van de startpagina. Zo zijn er naast de standaard features die een startpagina hoort te hebben nog een aantal unieke mogelijkheden ingebouwd speciaal voor de Telfort gebruiker. Zo kan een bezoeker op de nieuwe mobiele startpagina binnenkort o.a. in één oogopslag zien wat zijn laatste krabbels zijn op Hyves of de headers van zijn Gmail uitlezen. En hier zal het niet bij blijven, voor de komende periode heeft Nakko nog een flink aantal innovatieve diensten op de rol staan.

"Telfort onderschrijft onze visie dat het personaliseren van mobiel internet de toekomst heeft en we zijn dan ook blij dat we de mogelijkheid hebben gekregen om onze ideeën tot uiting te laten komen. We hebben er verder voor gekozen zo veel mogelijk samen te werken met betrouwbare partners, waaronder WebAds voor alle advertising, de NOS voor het actuele nieuws en KPN Callfactory voor de billing faciliteiten."

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl