Entertainment
27 maart 2007 - Ron Smeets

Nagelstudio 'doet' ook je GSM

En Nagelstudio in Bangkok heeft ontdekt dat de gemiddelde klant die daar haar nagels laat doen ook geinteresseerd is in een 'bling-job' voor haar mobieltje.

Sinds kort biedt de Thaise Nagelstudio die extra service dus ook aan. Klanten kunnen een design voor hun mobieltjes kiezen aan de hand van een catalogus en terwijl de nagels van de dame behandeld worden ondergaat haar GSM een vergelijkbaar 'lot'.

Hoe succesvol de 'GSM studio' is wordt niet vermeld en ik zou ook wel eens willen weten of er ook klanten binnen komen die alleen hun GSM willen laten 'behandelen' en niet geinteresseerd zijn in een 'nail job'. Zou dit in Nederland ook aanslaan dames?

Via: TextuallyGerelateerde links:
Pimp your Wii
Wat zegt je telefoon over jou?
De ultieme 'bling bling' GSM
De Krystali IK:on collectie '06
GSM modding of gewoon gek
Pimp that phone
Pimp my GSM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.