Toestellen
04 november 2014 - Redactie MobileCowboys

Nader bekeken Nokia Lumia 630 en Nokia Lumia 530 [Adv] Betaalbaar en toch zeer compleet uitgerust

Onlangs introduceerde Nokia de Lumia 630 en Lumia 530. Deze toestellen volgen de populaire Nokia Lumia 520 op en vormen de nieuwe generatie Nokia budgettoestellen. Dit betekent echter zeker niet dat dit simpele toestellen zijn!

De 630 en 530 beschikken over de nieuwste versie van het Windows besturingssysteem; Windows Phone 8.1. De toestellen hebben een aantal aanpassingen ten opzichte van de Lumia 520. Zo heeft Nokia er bij de Lumia 530 voor gekozen de schermgrootte van 4.0-inch te behouden, maar daarbij te resolutie te verhogen. De Nokia Lumia 630 heeft een 4.5-inch scherm met dezelfde resolutie als de Lumia 530. Beide toestellen hebben quad-core processor en een 5-megapixel camera, waarbij de Nokia Lumia 630 ook een autofocus functie heeft. Waar de Lumia 520 vrij hoekig was, is bij de Lumia 530 en 630 gekozen voor een rondere afwerking. De toestellen zijn verkrijgbaar in donkergrijs, zwart en wit, waarbij verschillende backcovers in felle kleuren kunnen worden gekozen.

Het Windows besturingssysteem brengt een aantal handige functies met zich mee. Zo is er de Nokia Kaarten app, waarmee u online, maar ook offline gratis navigatie kunt gebruiken. Ook kunt u met OneDrive al uw bestanden synchroniseren, zodat u er overal en altijd toegang tot heeft. Deze handige gratis cloudopslag heeft een grootte van 15 GB. De Lumia 530 heeft een opslaggeheugen van 4 GB en de Lumia 630 van 8 GB. Daarnaast kan dit interne geheugen van beide toestellen worden uitgebreid tot maar liefst 128 GB extra geheugen. Nieuw in de 8.1 versie van Windows Phone is het instellen van een foto als achtergrond voor uw tegels op het startscherm. Verder kunt u met het Word Flow-toetsenbord nu ook woorden typen door over het scherm te vegen in plaats van elke letter apart in te typen. Andere vernieuwingen zijn het actiecentrum, de zoekfunctie van de telefoon en de verbeterde agenda.

Met deze Nokia Lumia’s krijgt u veel voor weinig geld. U kunt zowel de Nokia Lumia 530 als de Nokia Lumia 630 bestellen bij Belsimpel.nl

http://youtu.be/CNnTF84tWYI
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl