Entertainment
23 oktober 2009 - Ron Smeets

Naar Robbie Williams met KPN en The PhoneHouse

Vorige week maakten KPN en The PhoneHouse al bekend dat ze er in geslaagd waren om Robbie Williams naar Nederland te halen. Inmiddels is ook bekend hoe je aan de exclusieve kaarten voor dat concert kunt komen. In totaal zijn 1100 plaatsen beschikbaar voor het concert op 9 December.

Op dinsdag 27 oktober komen de eerste 250 kaarten ‘op de markt’ via de vestigingen van The Phone House in Amsterdam, Den Haag, Amersfoort, Den Bosch en Enschede. De eerste 50 mensen per locatie die een Nokia Illuvia met KPN Personal Sim abonnement kopen, ontvangen gegarandeerd een kaartje voor het optreden op 9 december. De winkels openen speciaal voor deze actie al om 8 uur ’s ochtends.

De adressen van de winkels:
- Amsterdam, Kalverstraat 132
- Den Haag, Plein 3a
- Den Bosch, Markt 5
- Enschede, Hendrik Jan van Heekplein 96
- Amersfoort, Utrechtsestraat 49a

De resterende 750 kaarten voor het optreden van Robbie Williams zijn vanaf 25 oktober tot en met 9 december alleen verkrijgbaar bij aanschaf van een tweejarig KPN Personal Sim abonnement i.c.m. met een van de exclusieve toestellen, Nokia Illuvia 6700, 5530 of 6303, die bij The Phone House verkrijgbaar zijn. Wie een dergelijk toestel met abonnement aanschaft maakt kans op twee kaarten voor het exclusieve optreden. Wekelijks worden door een notaris 150 kaarten, 1 meet & greet en 5 gesigneerde cd’s verdeeld onder klanten die aan die actie hebben deelgenomen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.