Geruchten
17 februari 2015 - Ron Smeets

Naam van de One M9 'bevestigd' op Russische en Nederlandse HTC sites Een placeholder en html code 'bevestigen' naam van de One M8 opvolger

Wie nog mocht twijfelen over de naam van de One M8 opvolger kan nu met een ietwat geruster hart gaan slapen. De Taiwanese fabrikant heeft op haar Russische en Nederlandse websites, tijdelijk, zelf het bewijs geleverd dat het toestel als One M9 door het leven zal gaan.

In Rusland verscheen korte tijd een placeholder online (eerste afbeelding) waarop de One M9 te 'zien' is en in de HTML code van de Nederlandse site werd de naam ook gespot (tweede afbeelding).

Het lijkt redelijk sluitend bewijs, maar HTC heeft de halve wereld enkele weken ook al eens op het verkeerde been gezet door, naar eigen zeggen, nep kiekjes van de One M9 los te laten in het geruchtencircuit. Dat zou nu natuurlijk ook het geval kunnen zijn. We zullen het wel zien, over twee weken in Barcelona wanneer HTC daar toch de Hima blijkt te onthullen ;)

Bron (Placeholder), bron (HTML code)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.