Toestellen
31 maart 2008 - Ron Smeets

Na 'Chocolate' komt 'Ice Cream'

LG heeft vandaag een nieuwe mobiele lekkernij geïntroduceerd: de Ice Cream Phone.

Het toestel, een clamshell van 13.6mm, dankt deze naam aan de diverse kleuren en LED verlichting waarin hij, vanaf eind Augustus voorlopig alleen in Korea, te krijgen is.

De drie smaken die LG op de markt gaat brengen zijn 'Vanilla', 'Strawberry' en 'Pistachio'. De specs zijn relatief eenvoudig met onder andere een 2 megapixel camera, 3G support, een VGA videocamera boven het 2.2 inch QVGA kleurenscherm en een electronisch woordenboek.

De prijs van het toestel, dat ook de typenaam LH5000 meegekregen heeft, zal tussen de 275 en 350 dollar liggen.Gerelateerde links:
Chocolate met aardbeiensmaak
De LG Chocolate is jarig
Lime, Blue en Champagne chocolate clamshell
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.