Entertainment
28 oktober 2009 - Ron Smeets

N97 Videoboodschap voor Nokia

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog steeds redelijk tevreden ben met mijn N97 maar de diverse (software) bugs die de afgelopen maanden her en der opdoken maken dat de komst van firmware 2.0 wel steeds dringender wordt. Een release die Nokia oorspronkelijk in voor Augustus in de planning had staan maar intussen uitgesteld is tot. . . nu eigenlijk. De eerste toestellen hebben al een update ontvangen. Die van mij helaas nog niet.

John van Tehkseven heeft een briljante videoboodschap voor Nokia in elkaar gedraaid. OK, misschien overdrijft hij op sommige punten een beetje, maar de problemen die hij aankaart zijn wel echt. De video:

http://www.youtube.com/watch?v=-imuEAzsymI
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.