Nieuws
22 maart 2009 - Ron Smeets

N97 op Marktplaats? Afblijven!

Zo af en toe kom ik er weer eentje tegen. Toestellen die nog (lang) niet leverbaar zijn maar op Marktplaats of eBay toch al te koop aangeboden worden. Meestal door zogenaamde privé personen of onbekende webshops.

Neem nu de N97. Gisteravond werd ik op een feestje aangesproken op het feit dat deze Nokia nu al te koop zou zijn.

Het spreekt voor zich dat iedereen die hier in trapt getrakteerd zal worden op een lege doos, rare chinese namaak of iets vergelijkbaars.

Eén ding weet ik zeker: Je geld ben je kwijt! Niet doen dus! De Nokia N97, die ik onlangs nog uitgebreid heb kunnen fotograferen, zal zeker NIET voor Juni in de winkels liggen.

Voor zekerheid heb ik toch maar eens per mail geinformeerd bij de verkoper en zie hieronder de reactie die ik kreeg. Letwel, de verkoper zou zich volgens Marktplaats in de buurt van Haarlem bevinden. Echter, zijn Nederlands is verre van perfect en je wordt doorverwezen naar een webshop in Engeland. Oplichters dus! Mail-na-N97-Info

De advertentie:Nokia-N97-Marktplaats

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.