Geruchten
21 augustus 2009 - Ron Smeets

N97 Mini niet veel kleiner dan de N97

Eigenlijk kon je dit al concluderen naar aanleiding van de foto van de Nokia N97 Mini die onlangs opdook (foto links) en waarop het toestel naast zijn 'grote broer' te zien was. De Nokia N97 Mini is niet veel kleiner dan de gewone N97.

Engadget heeft een telening (op ware grootte) van de Nokia N97 Mini naast de Nokia N97 gelegd en daarop is ook goed te zien dat het verschll in afmetingen nogal meevalt. Hieronder kun je het 'bewijs' zien.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.