Geruchten
20 januari 2009 - Ron Smeets

N97 in Maart al naar Engeland?

In Engeland is de Nokia 5800 XpressMusic al ruim een maand te koop dus het gerucht dat onze Engelse buren ook de N97 eerder mogen verwachten dan de rest van Europa is zo gek nog niet.

Online retailer Play dot Com meldde gisteren dat de N97 vanaf 31 Maart in Engeland leverbaar zou zijn. Inmiddels is deze informatie weer gewijzigd in 'Coming Soon'. De vraag is nu natuurlijk waarom Play dot Com dit aangepast heeft.

Als het in opdracht van Nokia gebeurd is dan zou dat kunnen betekenen dat de datum inderdaad klopt maar door de Finnen nog niet gecommuniceerd mocht worden. Behalve de releasedatum stond ook de prijs van het toestel vermeld: 480 Engelse ponden. Met de huidige koers is dat ongeveer hetzelfde aan Euro's.

We zullen zien. De enige officiele berichten vanuit het Finse kamp spreken van een lancering in de eerste helft van 2009 en alom wordt verwacht dat de N97 vanaf Juni in de (Nederlandse) winkels zal verschijnen.

Via: UnwiredView

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.