Nieuws
26 maart 2009 - Ron Smeets

N97 demo teaser van Nokia

Op de eerste N97 zullen we nog een paar maandjes moeten wachten. Nokia heeft zelf inmiddels een aardige teaser video gemaakt waarin diverse mobiele gebruikers vertellen over wat zij verwachten van de mobiele samenleving, internet, toestellen etc in de nabije toekomst.

Volgens Nokia is de N97 dus precies datgene waarnaar zij alle op zoek zijn ;-) We zullen zien! De protoypes van de N97 waar ik tot nu toe mee heb kunnen spelen zien er veelbelovend uit.

http://www.youtube.com/watch?v=qx5KrnC5Iag

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.