Nieuws
23 februari 2008 - Ron Smeets

N96 en X1 gaan aan kop. . .

Enkele dagen geleden startte ik een nieuwe poll met de vraag: Op welk toestel zou jij willen wachten?

Inmiddels zijn ruim 350 stemmen uitgebracht en er hebben zich duidelijk twee 'koplopers' gemeld: de Nokia N96 (26%) en de Sony Ericsson X1 (30%). Blijf vooral stemmen!

Het was de bedoeling dat daarin alleen gestemd kon worden op een selectie uit de vele nieuwe toestellen die in Barcelona (en de weken daaraan voorafgaand) geintroduceerd zijn en die tussen nu en twaalf maanden op de markt gaan komen.

Inmiddels is, op veler verzoek, de lijst ook uitgebreid met de Nokia E71 en de iPhone (3G). Beide toestellen zijn nog niet officieel aangekondigd maar zitten er, naar verwachting, in de loop van dit jaar wel aan te komen ;-)

Overigens heeft de iPhone na twee dagen al de voorlopige derde plek ingenomen met 14% van de stemmen.Gerelateerde links:
Nokia N96: Saai is goed
Nokia lanceert de N96 in Barcelona
Sony Ericsson @ MWC, deel 2: C902 en X1
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.