Toestellen
23 maart 2007 - Ron Smeets

N95 over 3 a 4 weken in Nederland te koop

Gisteren meldde Nokia via een persbericht dat de internationale levering van de N95 gestart was. Om te beginnen in de zogenaamde ‘key markets’ van Europa, Azie en het Midden Oosten.

De grote vraag die daarbij rees was natuurlijk of Nederland en Belgie door Nokia ook als een ‘key market’ gezien wordt. Navraag bij Nokia in Finland leidde tot een verhelderend telefoontje, vanochtend, van het Nederlandse PR-bureau van Nokia.

De N95 wordt in Europa het eerst in Engeland uitgebracht. Dat is dus de belangrijkste Europese markt voor de Finse toestelmaker. Andere landen, waaronder dus ook Nederland en Belgie, volgen over 3 a 4 weken. Dit betekent dus dat we de N95 hier rond 21 April in de winkels zullen zien verschijnen.

Nog even geduld hebben dus, of een trip naar Engeland plannen de komende weken ;-)Gerelateerde links:
Nokia N95 vanaf vandaag leverbaar
Nokia N95: verbazingwekkend licht maar toch te dik
N95 wordt dé smartphone van 2007
Nokia N95 komt nog voor de zomer
Nokia N95 review: 'Wow! What a phone!'
N95 en N75 in het wild gesignaleerd
Nokia N95 videodemo
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.