Nieuws
18 april 2007 - Ron Smeets

N95 morgen bij MobileCowboys

Morgen zal ik namens MobileCowboys aanwezig zijn bij de officiele lancering van de Nokia N95 in Nederland.

Na afloop krijgt de aanwezige pers een exemplaar mee naar huis dus als het een beetje meezit zullen de eerste indrukken van Nokia's nieuwste Multimedia Smartphone (ik blijf de term 'computer' voor een GSM vreemd vinden klinken) nog diezelfde avond al gepost worden.

OK, het is maar een dag eerder dan de officiele releasedatum in de diverse winkels, maar helaas was Nokia vorige week niet te overtuigen om ons het toestel toen al toe te sturen. In dat geval had onze review al lang online gestaan.

Ja, ik weet dat sommigen onder jullie al een grijze import of andere 'semi-legale' versie in huis hebben, maar voor het grote publiek is 20 April toch echt de eerste officiele verkoopdatum in Nederland ;-)Gerelateerde links:
Nokia N95: verbazingwekkend licht maar toch te dik
Nokia Nederland: N95 20 April in de winkel
N95 wordt dé smartphone van 2007
Nokia N95 vanaf vandaag leverbaar
N95 over 3 a 4 weken in Nederland te koop
Nokia N95: 5MP cam slider met GPS
Is de accu van de N95 wel zo slecht?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.