Toestellen
14 februari 2009 - Ron Smeets

N95 in vier minuten uit- en in elkaar!

Nou, formeel heet het 'uit elkaar halen'. Maar of de achtergrondmuziek van Basshunter wel voor de juiste begeleiding zorgt bij een dergelijk precisiewerkje waag ik toch te betwijfelen.

Maar goed, je kunt het geluid natuurlijk ook uit zetten en als je dan de video nauwgezet volgt dan maak je van je N95 binnen vier minuten niet alleen een tafel vol losse onderdelen maar zet je hem ook weer compleet in elkaar;-) De video:

VIa: PassioneMobile

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.