Nieuws
26 april 2006 - Ron Smeets

N91 voor 650 Euro naar Voorburg

De afgelopen anderhalve week werden voor MobileCowboys voorals gekenmerkt door de Nokia N91 actie. Van een review via de online veiling op Marktplaats naar de overdracht van het toestel aan de gelukkige nieuwe eigenaar in Voorburg.

Afgelopen maandagavond ben ik dus naar het Westen van Nederland getogen om de N91 daar te overhandigen aan degene die het hoogste, serieuze, bod uitgebracht had op Marktplaats.

Zoals we ook al meldden in ons bericht van maandag was een van de belangrijkste redenen dat de 35-jarige Martijn op het toestel geboden had het feit dat Nokia en MC besloten hadden dat de opbrengst van de veiling ten goede zou komen aan Villa Pardoes, het vakantieverblijf voor kinderen met een levensbedreigende ziekte bij de Efteling.

Maandagavond, tijdens ons bezoek, werd bovendien duidelijk dat Martijn's persoonlijke interesse voor de N91 al ruim een half jaar geleden is aangewakkerd. Hij zag toen al in dat de integratie van mobiele telefoon en MP3 speler diverse voordelen met zich mee zou brengen.

Nadat ik Martijn met het toestel verblijd had en we genoten van een heerlijke tompouce was het de beurt aan de dochter des huizes om de N91 eens grondig onder handen te nemen. Merel had, ondanks haar 14 maanden, wellicht onze posting over de 'crashtest' van de N91 al gelezen want na enkele enthousiaste bewegingen was het zover: hij lag op de grond. Gelukkig lag er vloerbedekking en is de N91 bestand tegen een stootje dus dat was geen enkel probleem.

Kortom, het was gezellig en wij zijn daarom ook blij dat zowel het toestel als de opbrengst op de juiste plek zijn terechtgekomen!

Merel en Martijn, vlak voor de 'crashtest' ;-)

Gerelateerde links:
Werkende N91 gespot
Villa Pardoes actie goed voor 1000 euro
Gereviewde Nokia N91 nu te koop
Nokia's Musicphone toch deze lente in de winkel
Drie dagen met de Nokia N91; een review
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.