Entertainment
13 oktober 2008 - Ron Smeets

N85 wordt met Zeemote geleverd

De Bluetooth joystick van Zeemote hebben we hier al vaker besproken maar tot nu toe voornamelijk in combinatie met Sony Ericsson toestellen.

Onderstaande video demo toont aan dat de Zeemote ook prima werkt als je hem wilt gebruiken op je Nokia met N-Gage games. Sterker nog, volgens de Duitse website van Nokia wordt, bij onze oosterburen althans, de Nokia N85 standaard met een Zeemote in de doos geleverd.

Ik ben benieuwd of deze aanbieding ook hier in Nederland en België gaat gelden als de N85 hier uitkomt. Vooralsnog is de Zeemote nog niet terug te vinden op de Nederlandse pagina van de N85

Video via: Symbianworld

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.