Toestellen
30 december 2007 - Ron Smeets

N82 ook in nieuwe modekleur te koop

Wat mij de afgelopen maanden opvalt, en dan bedoel ik niet alleen op mobiel gebied, is het feit dat het lijkt alsof wit een van de nieuwe modelkleuren voor 2008 aan het worden is.

En dan niet het standaard wit, maar toch vooral de parelmoer en titanium tinten. Kijk maar eens in showrooms van autodealers.

Het zien van deze Titanium Witte uitvoering van de gloednieuwe Nokia N82 past in dat beeld als je het mij vraagt. Helaas is deze versie (voorlopig) alleen te koop in Singapore. . .

Nog een foto:Gerelateerde links:
Camera N82 beter dan die van de K850i ???
Camera van de N82 beter dan die van de N95?
De N82 in zwart en pastelkleuren
8GB versie van de N82 op komst?
Uitpakvideo van de Nokia N82
N82 sterft tijdens review
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.