Nieuws
29 augustus 2007 - Ron Smeets

N81 heeft Navi Wheel

Het derde toestel dat vandaag officieel geintroduceert werd is de N81 music en game phone.

Het meest ovallende aan de N81 is de nieuwe User Interface die volgens Nokia nog veel gebruiksvriendelijker is dan dat de meeste Nokia gebruikers al gewend zijn.

Nieuw is het zogenaamde Navi Wheel. Voor iedereen die de iPod heeft of kent is dit feitelijk een 1-op-1 kopie van Apple's clickwheel.

Wanneer de N81 in de winkels zal liggen en wat hij moet gaan kosten is (tijdens de persconferentie) nog niet bekendgemaakt

Later meer. . .

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.