Nieuws
16 juli 2009 - Ron Smeets

N-Gage, Maps 3.1 en Ovi Contacts 1.2 nu ook voor de N97

De moderne Smartphone is meer dan een mobieltje met Internet en Email mogelijkheden. Nokia roept zelf al geruime tijd dat, zeker de N- en E-Series modellen, hun high-end toestellen meer en meer te vergelijken zijn met mobiele computers. Dat betekent dus ook dat je er goed aan doet ze regelmatig te updaten.

Voor wat betreft de Nokia N97 zorgen de Finnen er inmiddels voor dat je het update proces regelmatig kunt oefenen ;-) Het toestel ligt nog geen twee weken in de winkels en inmiddels zijn we al toe aan de derde update ronde.

Na de Messaging update en de nieuwe firmware is het nu de beurt aan de N-Gage, Maps versie 3.1 en Ovi Contacs 1.2. Om de nieuwe software te installeren moet je de applicatie 'SW Update' opstarten. Het verdiend wel de aanbeveling om je toestel op WiFi aan te sluiten. De totale update is namelijk ruim 13MB groot.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.