Geruchten
03 oktober 2007 - Ron Smeets

Mysterieus toestel op Sony Ericsson site

Soms neemt het speculeren over nieuwe toestellen waarvan foto's of tekeningen gespot zijn wel zeer extreme vormen aan.

Neem nou de uitsnede (zie hierboven) uit een screenshot van een van de Sony Ericsson websites. Daarop is op drie plekken een 'mysterieus' toestel te zien waarover nu dus volop gespeculeerd wordt.

Is dit de reeds veelbesproken P3i? Of een ander toestel dat nog niet door de Zweeds Japanse fabrikant aangekondigd is? Meer dan deze tekeningen is in ieder geval officieel nog niet bekend.

Als je het mij vraagt is het gewoon een algemeen tekeningetje dat in het ontwerp van deze webpagina zit en dat niets te maken heeft met een specifiek Sony Ericsson toestel.

De complete screenshot:Gerelateerde links:
Nog een P3i concept
Nog een P3i concept gespot
Sony Ericsson P3i al op komst?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.