Accessoires
16 april 2012 - Ron Smeets

My Ford Mobile App demo (video)

De tijd van de eenvoudige (Bluetooth) carkit lijkt zijn einde te naderen. Tegenwoordig werken steeds meer autofabrikanten aan geavanceerde mobiele systemen die niet alleen je telefoongesprekken, hands free, kunnen afhandelen maar veel meer functies van de auto aan je smartphone of tablet koppelen.

de My Mobile Ford app is een goed voorbeeld daarvan. Helaas heb ik die zelf nog niet kunnen testen, maar hieronder zie je een vijf minuten durende video waarin iemand van Ford een demonstratie geeft aan Engadget. Enjoy!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.