Nieuws
01 september 2008 - Redactie MobileCowboys

My Faves nu ook voor prepaid bellers

T-Mobile introduceert vandaag MyFaves PrePaid. Hiermee kunnen nu ook prepaidbellers voordelig contact houden met hun vijf favoriete contacten.

De introductie van MyFaves PrePaid volgt op het succes van MyFaves voor postpay bellers dat T-Mobile eerder dit jaar introduceerde. Op dit moment kiest ongeveer de helft van de van de nieuwe klanten voor prepaidbellen.

Met MyFaves PrePaid belt en sms’t men met zijn vijf favorieten voor 50% van de prijs: bellen met een ‘Fave’ kost 17,5 cent per minuut en het sturen van een sms’je kost 11,5 cent.

Klanten bepalen zelf voor welke vijf nummers de korting van 50% geldt en, indien gewenst, kunnen ze deze nummers maandelijks aanpassen. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een vast of mobiel nummer in Nederland of van welke aanbieder dit nummer is.

Op een reeks toestellen is het zelfs mogelijk om via de speciale interface deze vijf ‘ Faves’ met een foto of icoontje op het scherm te zien. Alle prepaidklanten starten op het standaardtarief van 35 cent per minuut. Via MyT-Mobile kunnen klanten zelf aangeven dat zij gebruik willen maken van MyFaves. Hier kunnen ze ook hun 5 favoriete nummers invoeren.

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief starttarief. De eerste minuut betaal je helemaal, daarna wordt per seconde afgerekend.Gerelateerde links:
T-Mobile introduceert 'MyFaves' in Nederland
Ongelimiteerd bellen met T-Mobile
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl