Nieuws
02 maart 2018 - Ron Smeets

MWC video dag 6; de laatste loodjes en wrap-up Hameren op Panzer Glass, een connected car uitzoeken en terugkijken op het MWC van 2018

Donderdag is traditioneel de laatste dag van het Mobile World Congress. Voor ons was het inmiddels dag zes omdat de eerste persconferenties al op zaterdag gehouden werd. De laatste dag was er een van hameren op Panzer Glass, het uitzoeken van een connected car en tennissen met de Crowd Control ;) Verder blikten we terug op de meest spraakmakende momenten van het MWC en keek ik ook al een heel klein beetje vooruit naar volgend jaar. Nou ja, soort van ;) Het MWC van 2018 stond toch vooral in het teken van een aantal grote smartphone fabrikanten die niets of weinig nieuws te melden hadden. Dit in tegenstelling tot een aantal kleinere merken die juist heel veel toestelnieuws hadden. En dan vooral in prijsklasses die steeds populairder worden; tot 400 euro. Vandaag geen prijsvraag meer, maar wel de mededeling dat alle prijsvragen tot en met zondag 4 maart doorlopen. Onder de video van donderdag staan alle vragen van de vijf prijsvragen, met linkjes naar de video's waar je de antwoorden kunt vinden, nog eens vermeld.

Hieronder de vijf prijsvragen met daaronder ook telkens de video waar je de antwoorden kunt vinden. Mail je antwoord(en) onder vermelding van de prijs (#Alcatel, #Samsung, #Sony, #Wiko en #Nokia) dus uiterlijk 4 maart naar mwc@mobilecowboys.nl. Succes!

Dag 1: Maak kans op een van de twee Alcatel smartphones (een A3 en A2XL).
Vraag: Hoeveel toestelmerken bespreek ik tijdens de intro video van het MWC 2018?

 

Met de prijsvraag van dag 2 kun je kans maken op een Samsung Gear Sport watch.
Vraag: Wat is het kenteken van de Huawel Limousine?

 

Dag 3 kon je een Sony Xperia XA2 Ultra winnen. We gaven er twee weg!
Vraag: Wat is de naam van de portable waterpijp die je met een app aan je smartphone kunt koppelen?

 

Op de vierde dag zochten we naar Harry bij Wiko en toen we hem vonden gaven we hem meteen weg ;)
Vraag: Welke kleur heeft de cape van 'Harry'?

 

Nokia kwam in de vijfde dagvideo prominent aan bod. Daarom gaven we ook twee maal een Nokia 8110, het 2018 model, weg!
Vraag: Hoe laat is het op de Nokia 8110?

Het spreekt voor zich dat iedereen aan alle prijsvragen mag meedoen. De uitslag wordt bij loting bepaald, maar iedereen kan maximaal één keer winnen. Dat is wel zo eerlijk! De uitslag wordt 5 maart bekend gemaakt.