Nieuws
16 februari 2011 - Ron Smeets

MWC Goodiebags: win de HTC Desire HD of Acer Liquid Metal

Wij zijn inmiddels een dag of drie in Barcelona en het wordt hoog tijd voor een wedstrijdje. Samen met onze collegae van het Beste Product hebben we vandaag twee Goodiebags samengesteld. Behalve diverse leuke accessoires zitt er natuurlijk ook een toestel in elke Goodiebag.

Zo kun je vanmiddag kans maken op de Acer Liquid Metal of de HTC Desire HD. Nu willen jullie natuurlijk weten hoe je kans kunt maken op het winnen van een van deze Goodiebags. Zorg dat je @mobilecowboys en @besteproduct volgt op twitter en retweet het bericht dat om 15u35 in onze twitterfeed geplaatst is. Rond 18u30 worden 'per video' de winnaars hier bekend gemaakt.

UPDATE (19u00): De winnaars zijn bekend. Hieronder zie je het ongesneden filmpje van de trekking door 'notaris' Wijkman van GSM Helpdesk en tevens wordt de volledige inhoud van de Goodiebag onthuld door Ger de Gram en ondergetekende. De winnaars natuurlijk van harte gefeliciteerd en de Goodiebags komen zo snel mogelijk jullie kant op (als wij terug zijn uit Barcelona natuurlijk ;-).

We moeten overigens ook nog een woord van dank uitspreken naar Denise van Mobilyz en Dominick van All About Phones voor hun bijdrage in de 'bags'

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.