Nieuws
12 februari 2011 - Dennis De Vries

MWC 2011: Wat zit er in je broekzak?

Estamos! Volgens Google Translate de vertaling van ‘we zijn er’. In Barcelona wel te verstaan, waar vanaf morgenavond het telefoongeweld op de Mobile World Congress losbarst.

Rond het beursgebouw heerst op deze zaterdagavond een vreemde sfeer. Bouwvakkers lopen af en aan om de laatste voorbereidingen te treffen, terwijl nietsvermoedende toeristen balen dat de weg richting de bekende fontein Font Màgica is afgesloten vanwege de beurs.


Het is alsof twee werelden elkaar treffen daags voor het grootste evenement op het gebied van mobiele telefonie. Aan de ene kant de volgers die in afwachting zijn van wat komen gaat en aan de andere kant de consumenten, met een telefoon in de zak die furore maakte op voorgaande edities van het MWC.

Als volgers kunnen we op voorhand zeggen dat het MWC 2011 een bijzondere editie gaat worden. Hoe zijn de reacties op de aangekondigde samenwerking tussen Nokia en Microsoft? Welke nieuwe tablets kunnen we verwachten? En wat zijn de verrassingen van dit jaar?

De komende dagen houden we jou via Mobile Cowboys en BesteProduct.nl op de hoogte van al het nieuws vanaf de beursvloer in Barcelona. Dan weet jij begin 2011 al welke telefoons over twee jaar in de broekzakken van je vrienden zitten.

Over de auteur: Dennis De Vries