Nieuws
08 februari 2011 - Ron Smeets

MWC 2011 preview; Sony Ericsson en Samsung

Dit weekend barst het jaarlijkse Mobile World Congress weer in alle hevigheid los. Ook dit jaar is Mobile Cowboys daar natuurlijk weer aanwezig en zullen wij met een team van 5 bloggers en 2 cameramensen uitgebreid verslag doen van alle nieuwtjes die de fabrikanten en andere mobiele aanwezigen daar gaan presenteren.

De komende dagen kijk ik in drie delen, samen met Cowboy Dennis van Beste Product, vooruit op het Mobile World Congress van 2011. Wat kunnen we zoal verwachten in Barcelona?

In het eerste deel komen Sony Ericsson en Samsung aan bod. Beide fabrikanten presenteren hun nieuwe toestellen, onder andere (en respectievelijk) de Xperia's en Galaxy's, al op de zondagavond voorafgaand aan het MWC. Natuurlijk is op dit moment (vier dagen voor het MWC) nog niet exact duidelijk welke toestellen gepresenteerd gaan worden, maar geruchten zijn er genoeg en dus speculeren Dennis en ondergetekende er vrolijk op los ;-))

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.