Nieuws
10 februari 2011 - Ron Smeets

MWC 2011 preview; HTC, Apple en de 'rest'

Vandaag het derde, en laatste deel, van Dennis' en mijn preview voor het Mobile World Congress dat aanstaande zondagavond in Barcelona begint. Hier vind je deel 1 en deel 2, mocht je die nog niet gezien hebben.

In deze video bespreken we HTC, het zelf niet aanwezige Apple en BlackBerry. Die laatste is wel in Barcelona aanwezig maar gaat daar hoogstwaarschijnlijk geen nieuwe toestellen presenteren. Enfin, kijk zelf maar

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.