Nieuws
25 februari 2011 - Ron Smeets

MWC 2011; de flops van dit jaar

We zijn nog steeds niet door al ons MWC videomateriaal heen ;-) Zoals jullie je wellicht nog kunnen herinneren maakte is samen met Cowboy Dennis enkele weken geleden een preview, in drie delen, van wat wij (en de diverse geruchtenmolens) dachten wat er zoal op het Mobile World Congress in Barcelona allemaal gepresenteerd zou gaan worden.

Natuurlijk moeten we een dergelijke preview ook opvolgen met een (waardige) afsluiting, in twee delen dit keer. Hieronder kun je deel een bekijken, de Flops van het MWC 2011 ofwel: wie of wat viel ons tegen.

Natuurlijk zal (hopelijk later vandaag al) ook een video met 'Toppers' online verschijnen. We hebben deze video, zoals jullie kunnen zien, opgenomen op het vliegveld van Barcelona, vlak voor ons vertrek en ja, het regende en het was een beetje fris ;-(

Ow ja, en laat in onze poll ook even weten of je het eens bent met mijn en Dennis' mening dat de nieuwe HTC toestellen die in Barcelona gepresenteerd werden dé flop van het MWC 2011 waren!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.