Nieuws
16 februari 2010 - Ron Smeets

MWC 2010: opvallende nieuwtjes van de zondag en maandag

Hier in Barcelona kom je meer dan genoeg (opvallende) nieuwtjes tegen. De boys van Het Beste Product maken dagelijks een videoverslag van wat ze die dag zoal zijn tegengekomen.

Speciaal voor hun bespreek ik daarin een toestel of nieuwtje dat mij in het bijzonder, positief of negatief, opgevallen is die dag. Hieronder kunnen jullie de video's van de eerste twee dagen bekijken.

Zondag hief ik het glas op de Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro. Een bijzonder verrasend toestel: Compact, compleet en razendsnel. #hbp_1925932312#

Maandag viel mij, in negatieve zin, toch vooral de afwezigheid van Nokia op. Als wereldmartkleider kun je het nu eenmaal niet maken om niet op het MWC aanwezig te zijn. Het feit dat ze vervolgens wel een gebouw aan de overkant van de Fira afhuren om daar hun eigen evenementje te organiseren vind ik al helemaal 'not done'. Geen glas wijn dit keer, maar een glaasje water om de wrange nasmaak van deze Finse aktie weg te spoelen. #hbp_1768848392#

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.