Nieuws
18 februari 2010 - Ron Smeets

MWC 2010: opvallende nieuwtjes van de woensdag

Hier in Barcelona kom je meer dan genoeg (opvallende) nieuwtjes tegen. De boys van Het Beste Product maken dagelijks een videoverslag van wat ze die dag zoal zijn tegengekomen.

Speciaal voor hun bespreek ik daarin een toestel of nieuwtje dat mij in het bijzonder, positief of negatief, opgevallen is die dag. Hieronder kunnen jullie de video's van de derde dag bekijken.

Omdat LG na anderhalf uur MWC maar weer besloot terug te gaan naar Korea ben ik ook maar op het strand gaan zitten ;-) Mijn tip van de dag werd dan ook via een telefoonverbinding opgenomen en ging over de ietwat vreemde 'Mini demonstratie' van de Koreaanse fabrikant voor de poorten van het MWC. #hbp_744473108#

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.