Nieuws
19 februari 2010 - Ron Smeets

MWC 2010: opvallende nieuwtjes van de laatste dag

Hier in Barcelona kom je meer dan genoeg (opvallende) nieuwtjes tegen. De boys van Het Beste Product maken dagelijks een videoverslag van wat ze die dag zoal zijn tegengekomen.

Speciaal voor hun bespreek ik daarin een toestel of nieuwtje dat mij in het bijzonder, positief of negatief, opgevallen is die dag. Hieronder kunnen jullie de video's van de vierde (laatste) dag bekijken.

Regelmatige lezers van Mobile Cowboys kennen waarschijnlijk mijn afkeer van de Chinese Namakers. Ik heb er enkele jaren geleden zelfs al een apart channel voor in het leven geroepen. Op het MWC stonden ook enkele Chinese producenten die, toch wel een beetje vreemd, daar ook hun schaamteloze (Nokia) kopietoestellen mochten ten toon stellen. Schijnbaar dat de Spaanse autoriteiten er niet zo mee bezig zijn als in, bijvoorbeeld, Duitsland. Vreemde zaak en mijn #fail van de laatste dag. #hbp_1401132209#

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.