Nieuws
15 september 2009 - Ron Smeets

Muzikale aankondiging Sony Ericsson op 21 September

Sony Ericsson gaat aanstaande maandag (21 September) een aankondiging wereldkundig maken die, zo zegt de Zweeds-Japanse fabrikant zelf, de manier waarop je voortaan naar muziek luistert voorgoed zal veranderen. In de url en de subtitel van de website staat bovendien te lezen "Put your ears in control".

Mmmh, dat klinkt bijzonder interessant. De vraag is nu natuurlijk wat de aankondiging zal gaan inhouden. Een nieuwe headset, walkman toestel, muziek dienst? Na de webcast op de 21e weten we het zeker. tenminste, als voortijdig niet nog wat extra info 'uitlekt' ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.