Accessoires
01 oktober 2007 - Ron Smeets

MummyWrap beschermt ongeboren kind tegen straling

Het is bekend dat zwangere koppels, zeker als het hun eerste kind betreft, in staat zijn om elk mogelijk advies dat de ontwikkeling en gezondheid van hun kind gedurende de eerste 9 maanden van diens leven, van embryo tot en met de bevalling, ‘klakkeloos’ op te volgen.

De uitvinders van de MummyWrap spelen daar mijnsinziens ook op in. Zij roepen namelijk dat het belangrijk is om ook het ongeboren kind al te beschermen tegen de eventuele schadelijke gevolgen van Electro-Smog, mede veroorzaakt door de straling van mobiele telefoons.

De MummyWrap is een soort van positiejurk gemaakt van zogenaamde Swiss Shield stof die door het gebruik van minuscule flexibele verzilverde draden in de kleding ervoor zorgt dat elke vorm van (schadelijke) electomagnetische straling ver weg blijft van het kind dat in de baarmoeder groeit.

Klinkt heel leuk allemaal en zoals gezegd zullen er ook zeker zwangere vrouwen en koppels zijn die ook dit gaan kopen, maar ik kan er niets anders over zeggen dan dat dit het zoveelste bewijs is van iemand die rijk wil worden door het zaaien van paniek en het inspelen op de emotie van een bepaalde doelgroep die daar om de een of andere reden ontvankelijk voor is.Gerelateerde links:
Kleding die beschermt tegen 'GSM straling'?
Modieuze anti-stralings kleding
Nieuwe GSM antennes beter voor onze hersenen
UMTS straling niet gevaarlijk voor de gezondheid
Spray beschermt je huid tegen GSM straling
Onderbroek beschermt je edele delen tegen GSM straling
Exradia verlost het lichaam van EMF straling
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.