Entertainment
11 augustus 2010 - Ron Smeets

Multitasken met je mobieltje

Voor computers en (de meeste) mobieltjes is multitasken al lang geen bijzondere vaardigheid meer. Wij mensen hebben er, ondanks dat we daar vaak anders over denken, heel wat meer moeite mee.

Volgens Aza Raskin kunnen wij alleen twee dingen tegelijk doen als een van die activiteiten een automatisme is.

Bij bellen of SMS'en tijdens het autorijden (vooral dat laatste is natuurlijk levensgevaarlijk) wordt voor velen het besturen van de auto een automatisme. Dat betekent echter ook dat je aandacht voor die activiteit verslapt. Niet echt verstandig. Maar goed, hieronder kun je een paar leuke foto's zien van multitaskende mobiele bellers. multitasking-b multitasking-e multitasking-f multitasking-k

Meer foto's op Popwuping

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.