Geruchten
10 mei 2007 - Ron Smeets

Multimedia (iPhone killer) toestel van Motorola

Het is nog een gerucht, maar wel afkomstig uit de mond van Motorola topman Ed Zander zelf!

Tijdens de Software 2007 conferentie in California liet hij doorschemeren dat Motorola volgende week een Multimedia toestel zal onthullen dat onder andere geschikt is voor het afspelen van films en video's (30 fps) die op een SD card opgeslagen zijn.

Hoewel Zander zelf er met geen woord over repte gaan online de eerste stemmen al op over een 'iPhone Killer' toestel van Motorola.

De CEO van Motorola onthulde tijdens zijn presentatie nog een ander leuk mobiel feit. Momenteel worden er per seconde 8 keer zoveel mobieltjes verkocht dan dat er kinderen geboren worden: 32 GSM's tegen 4 baby's. Als je doorrekend komt dat uit op zo'n 1 miljard mobieltjes per jaar.

Via: Barron'sGerelateerde links:
Vier nieuwe Motorola's op komst
Neemt (Sony) Ericsson Motorola over?
Ga jij een iPhone kopen?
iPhone op schema
iPhone gaat voor
Is dit de Google GSM en iPhone Killer?
Eerste foto van Microsoft's iPod killer, de Argo ?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.