Toestellen
15 mei 2007 - Ron Smeets

Multimedia GSM van Motorola is de RIZR Z8

Tja, Cowboy Jeroen moet nog met Motorola vertrekken naar Londen (op het moment dat ik dit schrijf althans), maar in de VS zijn de nieuwe toestellen vanavond al gepresenteerd.

Nu is een tripje naar Londen altijd leuk, maar het grote nieuws dat Motorola's topman Ed Zander de mobiele wereld vorige week in het vooruizicht stelde: de aankondiging van een multimedia toestel, blijkt toch wat minder spectaculair.

Naar nu blijkt sprak de Motorola baas dus over de RIZR Z8, een van de toestellen die de Amerikanen ook al in Barcelona presenteerde.

Daarmee is de RAZR 2 (aka LAZR, aka RAZR Z8, aka RAZR V9) dus het enige 'nieuwe' toestel van de vier die vandaag officieel het daglicht zagen. De overige twee toestellen zijn de Q9h en een nieuwe (linux) versie van de MING.

'Barcelona' foto's van de RIZR Z8:Gerelateerde links:
Meer foto's van de Motorola LAZR
Vier nieuwe Motorola's op komst
Motorola RIZR Z3 in de VS bij T-Mobile te koop
Een ‘banaanvormige’ Motorola, de RIZR Z8
3G versie van de MotoRIZR op komst?
MOTORIZR Z6 met Win Media Player 11 en -DRM
MOTORIZR bij Vodafone in Duitsland te koop
Linux Smartphone van Motorola op komst?!?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.