Accessoires
27 januari 2006 - Ron Smeets

Multifunctionele golftas van Soldius

Soldius komt binnenkort met een Golftas met ingebouwde zonnecel lader voor je mobiele telefoon. Ideaal voor de golfende mobiele werker die ook op de 18e hole nog genoeg energie in zijn GSM wil hebben om zijn 'werk' te kunnen doen.

Zelf noemen ze het een 'Real Green Energy', een woordspeling die in ieder geval de golfers onder jullie wel zullen begrijpen.

De ingebouwde lader zal geleverd worden met de nodige adapters zodat ie vrijwel iedere GSM kan opladen.Gerelateerde links:
GSM hangertjes op zonne energie
Entertainment rugzak op zonne energie
Hotspot op zonne-energie
Eén 'Groene Stroom' lader voor al je mobieltjes
De Solio van dichtbij bekeken
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.