Nieuws
02 februari 2011 - Ron Smeets

Multi touch zoom update voor de Xperia X10 komt er aan

De huidige Xperia modellen van Sony Ericsson zullen niet meer voorzien worden van Android 2.2 of hoger, althans niet officieel. Los van bugfixes zullen er in de (nabije) toekomst dus nog maar weinig interessante upgrades voor de X10 en X8 modellen uitgerold gaan worden.

Een update waar diverse X10 gebruikers wel nog op zitten te wachten is de multi touch zoom functie voor de webbrowser en Google Maps. Die, zo meldt Sony Ericsson op haar eigen blog, wordt in de komende weken uitgerold. Helaas voor de X8 gebruikers zal de multi touch, of pinch to zoom zoals Sony Ericsson het zelf noemt, niet beschikbaar komen voor dat toestel.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.