Toestellen
04 november 2007 - Ron Smeets

Multi Touch toestel van Samsung voor Koreaanse markt

Met de aankondiging van de M4650 heeft Samsung duidelijk gemaakt dat men van plan is de concurrentie met de iPhone aan te gaan.

Een blik op het display van het toestel op de foto hiernaast zegt al meer dan genoeg over het iPhone-gehalte in de M4650. Kijken we naar de specs dan valt vooral de zogenaamde Multi-Touch user interface op.

Verder heeft deze Samsung een 2.8inch display, zonder fysiek toetsenbord maar doordat het display een stuk kleiner is dan dat van de iPhone zal de bediening van het virtuele keyboard zonder gebruik te maken van een stylus pen een stuk lastiger zijn.

Enfin, het is de bedoeling dat de Samsung M4650 ervoor zal zorgen dat de meeste Koreanen al 'voorzien zijn' op het moment dat de iPhone daar uiteindelijk beschikbaar komt, ergens in de tweede helft van 2008 zo luidt de verwachting.

Het toestel gaat ongeveer 380 Euro kosten en wordt voorlopig dus alleen in Korea verkocht via LG Telecom.Gerelateerde links:
Samsung F700 (nog) belangrijker dan de iPhone

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.