Concepten
28 december 2010 - Ron Smeets

Multi OS smartphoneconcept voor HTC

De kans dat dit concept ooit uitgewerkt wordt is misschien iets groter dan de kans dat Nokia een Windows Phone 7 toestel zal maken zoals eerder vandaag hier te lezen was.

Maar ook het multi OS smartphone idee dat de ontwerpers van Mindsailors voor HTC bedachten zal voorlopig nog niet in de winkels liggen als je het mij vraagt.

Ik kan me zo voorstellen dat je bij het opstarten kiest voor het gewenste OS, Android, Windows Phone 7 of wellicht MeeGo. Afhankelijk van je keuze veranderen de functietoetsen op het mini display onder het hoofd scherm. Technisch gezien is het niet zo moeiijk en de reden dat de ontwerpers gekozen hebben voor een HTC toestel als conmcept model ligt ook voor de hand. De Taiwanese fabrikant brengt namelijk alleen Android en Windows Phone 7 toestellen op de markt. De foto's (of concept tekeningen): HTC-Multi-OS-Concept-a HTC-Multi-OS-Concept-b HTC-Multi-OS-Concept-c Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.