Accessoires
17 november 2006 - Ron Smeets

MP4 Horloge van Thanko

Hij ziet er een beetje te 'kermisachtig' uit en dat is best jammer, want dit MP4 horloge heeft wel wat. OK, je gaat natuurlijk geen films kijken op een 1.5 inch schermpje, maar voor muziekbestanden en wat album-art voldoet het natuurlijk prima.

Voordeel van dat cheapo design van Thanko is dat ie dus ook vrijwel niets kost. De 1GB versie gaat voor 125 dollar over de toonbank en voor de 2GB versie betaal je 159 dollar.

De naam MP4 komt overigens niet helemaal overeen met de specs. Je kunt er WMV, AVI en MPEG bestanden mee afspelen, maar je zult ze dan eerst moeten converteren naar het NXV (?) formaat. Zal wel iets van de Chinese producent zijn. . .Gerelateerde links:
Video kijken op je horloge
GSM in een horloge
Stonehenge watch
Prijswinnende 'Transformer' design GSM
GSM verdringt horloge
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.