Entertainment
03 september 2006 - Ron Smeets

MP3 speler voor de DS op komst

Op de Games Convention in Leipzig heeft Nintendo aangekondigd met een MP3 speler uit te komen voor de DS en de Gameboy Advance.

De speler wordt een module die in het tweede slot van de DS, die voor de Gameboy (Advance) games bedoeld is, geinstalleerd en daar kunnen dan weer SD memory cards in (max 2GB) waar je MP3's op staan. Ook heeft de MP3 module een eigen koptelefoon uitgang.

De bijbehorende player software is helemaal in Nintendo stijl vormgegeven en je kunt zelfs kiezen voor een Mario Brothers skin.

Naar verwachting komt de Nintendo MP3 module in oktober op de markt voor 30 Euro.Gerelateerde links:
Hello Kitty mp3 player
Ringtones van Nintendo games
Internetbellen met de Nintendo DS?!
Browser voor de DS op komst
Opera browser voor de DS getest: 'onbruikbaar'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.