Accessoires
08 april 2006 - Ron Smeets

MP3 speler om verliefd op te worden

Nee, geen nieuwe iPod, maar letterlijk een 'liefdevolle' MP3 speler van Zakang (Koreaans).

De 'KISS' heeft geen (kleuren) display of clickwheel, maar si in de vorm van een hart ontworpen waardoor ie, vooral bij de dames, gewoon als hanger om de nek gedragen kan worden.

Hij weegt slechts 20 gram en wordt in drie verschillende kleuren geleverd, zilver, zwart en natuurlijk ook in het rood. Bovendien zijn ze allemaal voorzien van 23 Swarovski kristallen die aan de voorzijde in de vorm van een hart aangebracht zijn om hem een nog romantischere uitstraling te geven.

De KISS is leverbaar in diverse uitvoeringen, varierend van 128Mb tot 1Gb opslagcapaciteit. De koptelefoon is geintegreerd in het 'koord gedeelte' van de hanger.

Jammer voor de producent dat ze 'm niet vlak voor 14 februari uitgebracht hebben. . .Gerelateerde links:
De Nokia L'Amour collectie
Sexy lingerie voor. . . je iPod
Valentijns kadootje van LG
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.