Accessoires
14 januari 2006 - Ron Smeets

MP3 kopeltfoon

Op zich geen verkeerd idee om een koptelefoon te ontwerken met daarin een ingebouwde MP3 speler.

Zie hier het resultaat van Frank Montoya's ontwerp, voor 230 dollar te koop via Skullcandy. je zult wel even geduld moeten hebben want volgens de site is de eerste lading al uitverkocht en zijn ze pas weer vanaf 1 februari leverbaar.

Ik weet natuurlijk niet wat jullie er van vinden, maar ik zie mezelf toch echt niet met een monster als deze op mijn hoofd over straat lopen. Thuis, inde tuin of op bed misschien wel, maar in het openbaar. . . mij niet gezien.

Overigens is er, van mTUNE, ook al een Apple versie van een koptelefoon met geintegreerde Nano. Helaas is die al bijna net zo lomp, maar wel een stuk voordeliger: 50 dollar, zonder Nano natuurlijk.

Hoog tijd dat echte designers zich eens gaan botvieren op dit concept.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.